Home / Info / Telefoon abonnementen met korting

Telefoon abonnementen met korting

Je zult telefoon abonnementen gaan tegenkomen in een aantal gevallen waarbij sprake is van korting in een bepaalde mate. Dit zou het geval kunnen zijn bij sim only, waarbij je dus met zeer goedkope sim only abonnementen te maken krijgt, maar veel vaker komen kortingen voor op het moment dat er sprake is van een abonnement met toestel. Dit zijn doorgaans ook de wat duurdere telefoon abonnementen en dus is het ook logisch dat hier eerder een korting op kan worden verkregen. Reken jezelf echter nog niet al te rijk met een goedkoop abonnement door middel van een korting, want lang niet alle mobiele providers bieden namelijk kortingen op hun abonnementen aan.

Korting op lang lopende abonnementen

Waar je logischerwijs een hogere korting kunt verwachten – in het geval er natuurlijk bij een bepaald telefoon abonnement al sprake van is – is natuurlijk bij de lang lopende abonnementen. Een korting zal altijd hoger uitpakken indien je een telefoon abonnement gaat afsluiten dat 24 maanden duurt in plaats van dat dit abonnement 12 maanden duurt. Of je hierbij puur op de korting van het abonnement af moet gaan is natuurlijk nog maar zeer de vraag, want jezelf verbinden aan een telefoon abonnement voor 24 maanden is vaak toch niet de meest goedkope optie voor de lange termijn, ondanks dus die mogelijke korting. Laat je voor wat betreft een goedkoop abonnement dus zeker niet al te veel verblinden door een eventuele korting, want dit hoeft niet altijd de beste keuze voor je te zijn. De keerzijde is natuurlijk dat het ook heel goed kan zijn van wel.

Houd de voorwaarden goed in de gaten

Het kan goed zijn dat er bij telefoon abonnementen met kortingen ook bepaalde voorwaarden gelden. Zorg er dus wel voor dat je hiervan doordrongen bent nog voordat je een dergelijk telefoon abonnement af wilt gaan sluiten. Mocht er inderdaad voorwaarden gelden, dan is het natuurlijk noodzakelijk dat een mobiele telefoon provider deze ook goed communiceert naar de buitenwereld toe.